Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules -  
Sorry, guests cant view the shoutbox!

[ Smilies | BBCodes ]

★ welcome back, Guest ★ alerts ★
behind the mask
 
Add Reply  
New Topic  Start Poll  

> Groups
by Flory ★ Admin
posted on Jan 24 2014, 02:10 PM
quote
GROUPS
Pe forum exista 14 grupuri, dintre care 3 grupuri destinate Staffului, Membrilor si Noilor Membri abia inregistrati. Restul grupurilor sunt destinate personajelor, printre acestea numarandu-se 3 grupuri principale: Teens, Students, Locals si 8 grupuri aferente vechilor fratii: The Queens of Hearts, The Heartbreakers, The Partiers, The Misguided, The Nonchalants, The Hipsters, The Dreamers, The Beloved. In principiu, personajul vostru poate face parte dintr-un singur grup pe care il veti alege in momentul in care va veti inscrie. Trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta alegere este una definitiva. Singurele modificari acceptate sunt doar cele determinate de schimbarea varstei ori de trecerea dintr-un grup principal intr-unul aferent fratiilor ori invers.

Cele trei grupuri principale au o singura conditie de adeziune: VARSTA:

TEENS - 16 ~ 19 ani
STUDENTS - 19 ~ 26 ani
LOCALS - 26 ~ 50 ani

In ceea ce priveste celelalte, aferente vechilor fratii, orice student sau licean, poate face parte din ele. Conditiile de adeziune tin de personalitate si preocupari.

Teens

Cuprinzand tineri de pana la 19 ani, acest grup s-a remarcat, in ultima perioada, in cadrul campusului, prin accesul ce le-a fost permis in grupurile studentilor.

Spirit liber, nonconformist si mereu in cautare de distractie, orice adolescent este gata sa isi traiasca din plin viata de liceu si, de ce nu, sa obtina un acces mai facil la viitoarea viata de student. Fie ca sunt artisti, petrecareti, ambitiosi ori, pur si simplu, razvratiti, cei din Teens raman protagonistii celor mai cautate petreceri si iesiri, caci nu doar varsta, ci si mintile deschise spre nou din randul lor, contribuie la acest plus de energie.

Students

Poate cel mai numeros grup, mai ales dupa deschiderea universitatii, acestia sunt tinerii cu varste cuprinse intre 19 si 26 de ani. Fie ca sunt in cautare de distractie ori isi doresc pur si simplu sa urmeze cursurile celor mai bune facultati, din ce in ce mai multi astfel de adolescenti au ales sa ia calea insulei si sa isi creeze aici un adevarat stil de viata.

Liceenii isi doresc sa fie ca ei, in timp ce adultii le alimenteaza petrecerile, escapadele si chiar, din cand in cand, zecile de incurcaturi ale caror protagonisti sunt. In timp ce multi fac parte din grupurile aferente fratiilor, toti ceilalti au reusit, intr-un fel sau altul, sa atraga intreaga atentie asupra lor.

locals

Cum viata adolescentilor trebuie controlata intr-un mod anume, Locals au intervenit de-a lungul timpului in a le limita acestora libertatea. Asta nu inseamna ca toti cei de peste 26 de ani nu stiu sa se distreze ori sa isi traiasca viata la maxim. Sunt adulti responsabili, insa acest lucru nu le ocupa cea mai mare parte a timpului.

Dincolo de afaceri, obtinerea banilor prin diferite mijloace ori proprii copii, ei sunt supusi aventurilor amoroase, intrigilor, vietii de familie ori chiar a balurilor mascate. Raspanditi prin toate partile orasului, ei locuiesc atat in cartiere de lux, cat si in zone marginase ale insulei, in functie de posibilitatile materiale, frecventand la randul lor pub-urile, zona destinata finantelor ori chiar cea impanzita de cultura.

The Misguided

Dupa ce vechea Delta Phi a fost considerata printre principalii responsabili pentru scandalul de la inceput de an, noul grup este cu mult mai influent. Regulile din campus sunt doar o joaca de copii pentru ei, petrecerile ce implica alcoolul si zeci de alte substante, le sunt cat se poate de cunoscute, iar gesturile de razvratire au devenit pentru ei un mod de viata.

Poate ca nu sunt infractori, insa au ajuns de-a lungul timpului sa nu asculte de nimeni si sa traiasca indiferent de riscurile ce implica modul lor de viata. Sunt, totusi, foarte uniti, gata sa se sprijine unii pe ceilalti, mai ales cand vine vorba de lipsitul de la cursuri ori trecutul examenelor. Sa faci parte din acest grup este o adevarata aventura, pe care multi sunt dispusi si capabili sa o traiasca din plin.

HOME: DARK HOUR

the heartbreakers

Cei mai multi din membrii acestui grup nu detin un talent deosebit, insa adevarul este ca nici nu au nevoie de acest lucru. Fie ca sunt sportivi cunoscuti in campus, viitori medici ori politicieni, studenti la Drept sau chiar la Arte, fara a-si exprima in mod deosebit aspiratia pentru cultura, acestia si-au gasit locul in Alpha Phi, una din cele mai mari fraternitati din campus. Desi doar baieti, acestia nu duc lipsa de fete, caci sunt cei mai hot tipi din campus si, ca adevarati heartbreakeri, fiecare are lista sa lunga de cuceriri.

Cu greu reusesc sa ramana fideli aceleiasi tinere, sunt experimentati in materie de impresionat domnisoarele si casa acestora este un adevarat cuibusor de nebunii. Aventurile amoroase si popularitatea sunt lucrurile care ii caracterizeaza cel mai bine, din moment ce raman cei mai cunoscuti tineri din campus, mai ales datorita stilului de viata controversat si a numarului mare de fete pe care reusesc sa le dea pe spate.

HOME: CASANOVA'S CAFFE

the Queens of Hearts

Aceasta sororitate nu mai are nevoie de nicio prezentare, caci orice student care a ajuns vreodata sa studieze aici a auzit macar o singura data de domnisoarele de la The Queens of Hearts. Sunt frumoase, atragatoare, inteligente si capabile sa obtina inima oricarui baiat, indiferent de obstacolele ce le stau in cale.

Indiferent de facultatea la care studiaza, sunt populare si deseori profita din plin de pe urma acestui lucru. In fond, au atuurile necesare pentru a se descurca in orice situatie, caci, desi sunt doar fete, sunt un grup foarte unit si odata ce intri in aceasta fratie, poti fi sigur ca nu vei regreta acest lucru. Nu au criterii de selectie pretentioase, nu au asteptari foarte multe de la viitoarele lor surori, insa devenind membra a acestui grup, vei dispune de toate privilegiile posibile in campus si de un renume, de cele mai multe ori necesar.

HOME: LOVE BREEZE

The Partiers

Insa nimeni nu se pricepe mai bine in a-si trai viata precum membrii acestui grup. Fosti Kappa Phi, acestia s-au remarcat de-a lungul timpului prin petrecerile nebune la care iau parte, pe care ei insisi le organizeaza, si nonsalanta cu care par sa trateze persoanele si viata in adevaratul sens al cuvantului.

Nu tin cont de popularitate, nu provin de la o facultate anume si nici nu par sa detina cluburi de renume in universitate, din contra, sunt activi doar in domeniile care ii intereseaza, detin abilitati organizatorice foarte bune si, bineinteles, sunt sufletul petrecerilor. Capabili sa stea treji nopti de-a randul ori sa treaca neobservati, acestia reusesc sa atraga atentia prin dezordinea si agitatia in mijlocul careia traiesc, dar care nu pare sa ii afecteze la fel de mult ca pe membrii celorlalte grupuri. Sunt imprevizibili, nepasatori si, cel mai important, dornici sa traiasca astazi ca si cum ar fi ultima lor zi. Traiesc momentul, iar petrecerile sunt la ordinea zilei cand vine vorba de acest lucru.

HOME: MOONLIGHT FLIGHT

The Hipsters

Acesta este grupul preferat al celor ce nu traiesc doar pentru a fi populari si pentru a concentra toata atentia celorlalti asupra lor. Indiferenti in ceea ce priveste reputatia, s-au remarcat fara voia lor, datorita calitatilor fiecarui membru in parte, caci au reusit sa isi puna amprenta asupra societatii de pe Dakota Ice si sa traiasca in acelasi timp adevarata viata de adolescenti.

Ies in evidenta totusi prin stilul lor de imbracaminte, independenta constanta de care dau dovada, pasiunea pentru muzica buna si hobby-urile devenite, deja, nonconformiste. Sunt neutri, se simt cel mai bine in pielea lor si reusesc sa se manifeste, indiferent de influentele din exterior. Desi nu le place sa fie etichetati si nici sa se implice in acele competitii clasice de pe Dakota, sunt frecvent atrasi in activitatile de pe insula datorita aerului fresh si a spontaneitatii pe care simpla lor prezenta o confera fiecarui eveniment in parte.

HOME: SUNSET STRIP

The Nonchalants

Viitorii presedinti ori medici de renume isi au cu siguranta radacinile in aceasta fratie. Reunind cei mai constiinciosi tineri din intreg campusul, acestia nu isi permit sa dezamageasca atunci cand vine vorba de rezultate fruntase. Sunt, in aparenta, seriosi, responsabili si mereu dornici sa isi arate superioritatea prin modul lor de a rezolva lucrurile.

In acelasi timp, sunt protagonistii si organizatorii celor mai elegante receptii si petreceri din campus, la care luna de luna se intalnesc personalitati de pe intreaga insula. Desi studiul le ocupa cea mai mare parte a timpului, sunt populari datorita stilului de viata, elegantei si metodelor prin care reusesc sa obtina tot ce isi propun. Isi ating cu usurinta scopurile, astfel ca sunt cei mai buni cand vine vorba de influenta in campus.

HOME: VANILLA SKIES

The Dreamers

Daca ajungi sa cunosti membrii acestui grup, cu siguranta vei recunoaste rolul pe care ei il au pe insula. Dand putina culoare stilului de viata al adolescentilor, acestia sunt artistii locului, fie ca vorbim de muzica, poezie ori pictura. Atrag atentia prin talentul si felul de a fi spontan, ce se deosebeste intr-o oarecare masura de cele ale celorlalti tineri. Au ceva in plus fata de adolescentii obisnuiti de pe insula, alegand sa isi dezvolte aceasta capacitate de a crea sau de a iesi in evidenta prin ceva ce le apartine.

Este in acelasi timp un grup divers, din el facand parte persoanele inca aflate in anonimat, dar si cele populare, care au un cuvant de spus in ceea ce priveste viitorul adolescentilor din zona.

HOME: BLUE SKIES

The Beloved

Alcatuit din liderii tuturor grupurilor, aceasta comunitate considerata aparent secreta joaca un rol important in viata adolescentilor de pe insula. Poate ca nu mai detin controlul absolut asupra organizarii balurilor mascate, insa ei detin ultimul cuvant cu privire la cand, unde si cum vor avea loc acestea.

Desi rivali in cea mai mare parte a timpului, ei reusesc sa lucreze impreuna si sa puna cap la cap detaliile evenimentelor deja devenite un obicei pe Dakota Ice. Sunt cu totii nascuti pentru a conduce, populari, unii fara voia lor, mereu gata sa isi asume “riscurile meseriei” si sa infrunte o provocare, indiferent de natura sa. Reusesc sa isi impuna autoritatea, sa duca mai departe traditiile transmise din generatii si chiar sa faca din insula unul dintre cele mai atractive locuri pentru adolescenti.


❤ ❤ ❤

    
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
Add Reply  
New Topic  Start Poll