Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules -  
Sorry, guests cant view the shoutbox!

[ Smilies | BBCodes ]

★ welcome back, Guest ★ alerts ★
behind the mask
 
Add Reply  
New Topic  Start Poll  

> Rules
by Flory ★ Admin
posted on Nov 27 2012, 05:37 PM
quote
rules
001. Va puteti inscrie cu un cont care va purta numele vostru (Alias), cont pe care il veti folosi in categoria Out of Character, Members Support ori The Wanted Ads.

002. Fiecare personaj de pe forum va avea propriul sau cont, inregistrat cu nume si prenume. Schimbarea numelui este posibila printr-o o cerere chiar din profil, validata ulterior de un admin.

003. Va puteti edita profilul din Your Profile, in cel mult o saptamana de la inscriere.

004. Va puteti edita si avatarul si semnatura. Avatarul are o dimensiune de 200x350px, iar semnatura poate insuma orice dimensiune doriti, fara insa a deforma pagina.


inscriere personaj
001. V-ati creat un cont? Atunci mergeti in profil, in sectiunea edit profile info si completati toate informatiile necesare inscrierii personajului, in cel mult o saptamana de la crearea contului (in caz contrar, el va fi sters).

002. Personajul trebuie inregistrat in topicul Face Claim si Member Directory, completand codurile in cel mult o saptamana de la postarea aplicatiei.

003. Adminul va analiza profilul si sesiza membrul cu privire la anumite modificari. Este obligatorie editarea profilului, la sesizarea adminului.

004. Puteti posta chiar si fara o un profil necompletat. Conditia este ca acesta sa fie finalizat in cel mult o saptamana.


personaje
001. Puteti avea cel mult 10 personaje, toate inscrise cu mentiunea aceluiasi alias, (numele contului vostru de membru). Daca voi credeti ca va puteti descurca avand mai multe de atat, noi nu avem nicio problema. Conditia este ca toate sa fie active!

002. Fiecare personaj al vostru va detine un face claim, diferit de cele deja existente in rpg.

003. Nu sunt permisi gemenii ori tripletii.

004. Nu sunt acceptate dublurile.

005. Puteti modifica face claim-ul de-a lungul timpului, de cel mult 3 ori. Puteti totodata rezerva un face claim/o clona in avans, aceasta rezervare tinand o luna de zile.

006. In momentul in care renuntati la un face claim sau acesta va este retras, nu mai dispuneti de niciun drept asupra face claim-ului respectiv.

007. Orice personaj trebuie sa apartina unui grup. Va rog sa il alegeti cu atentie, caci el nu poate fi schimbat, doar odata cu inaintarea in varsta (de la adolescent la student si ulterior, adult).

008. Nu puteti avea mai mult de 2 personaje inscrise in acelasi grup.

009. Personajele care detin sub 19-20 de ani vor fi repartizate in grupul de Teens, cei peste acest prag de varsta, in grupul de Students, pana la maxim 25 de ani, adultii avand propriul grup, The Locals.

010. Din grupurile aferente vechilor fratii, pot face parte atat studentii, cat si adolescentii, la cerere.

011. Personajul vostru poate avea maxim 2 joburi. Puteti detine o afacere, o anumita locatie de pe insula, insa trebuie sa aveti cel putin 21 de ani si sa consultati un admin, in prealabil.

012. Odata ce veti renunta la un personaj, contul acestuia va fi obligatoriu sters. Va puteti pastra face claim-ul si puteti folosi numele pentru a va crea unul nou, insa trebuie sa renuntati la cont.

013.Odata ce ati renuntat la un personaj, aveti obligatia de a trimite unui membru al staff-ului link-urile tuturor topicurilor voastre pentru ca acestea sa fie inchise si mutate in arhiva. In caz contrar, nu vi se mai permite sa ma creati un personaj nou!


postat
001. Puteti posta in orice mod doriti, fie ca folositi linie de dialog, stelute, italic ori chiar culori in ceea ce priveste replicile.

002. Este interzis limbajul codat, messenger. Folositi unul pe care toti ceilalti sa il poata intelege.

003. Acelasi lucru se aplica si in cazul folosirii gifurilor. Le puteti adauga in posturi pentru a exprima diverse reactii, insa va rugam sa nu renuntati la replicile si descrierile propriu-zise.

004. Puteti introduce versuri, video-uri, fotografii, insa toate sub forma de spoiler ori link.

005. Va rugam sa cuprindeti intr-un post cel putin 2 randuri ori 60 de cuvinte. Evitati dublul post folosit in mod exagerat, spam-ul, reclamele ori OOC-ul.

006. Puteti posta cu un personaj in mai multe locuri in acelasi timp. Puteti deschide singuri topicuri in categoriile Dakota Ice, folosind un nume sugestiv precum un vers sau titlu al unei melodii, al unui film etc.

007. Va rog sa precizati in descrierea topicului felul acestuia (public/privat).

008. Odata ce terminati un topic, amintiti acest lucru unui admin in sectiunea Members Support.

009. Nu puteti posta intr-un topic privat, fara acceptul tuturor membrilor deja participanti la subiect.

010. Este interzis sa postati in numele unui alt personaj care nu va apartine ori sa creati o situatie in care acesta este implicat, fara acordul celui ce il detine.


pauze
001. Lipsa neanuntata de pe forum timp de o luna va duce la excluderea personajelor proprii. Acelasi lucru se aplica si in cazul topicurilor. De asemenea, daca este organizat un Activity Check, vor fi sterse toate personajele userului care nu raspunde in topicul cu pricina.

002. Aveti dreptul la oricate pauze aveti nevoie, cu conditia ca acestea sa nu depaseasca doua luni de zile consecutiv si, bineinteles, sa fie anuntate.

003. Daca renuntati la un personaj cu tot ce implica el (nume/face claim), aveti voie sa luati numele/face claim-ul unui fost personaj doar la o saptamana de la renuntarea acestuia. Aceeasi perioada se aplica si celor care renunta. Aveti o saptamana pentru a va razgandi si a va lua inapoi tot ce tine de vechiul personaj.


diverse
001. Asa cum probabil va si asteptati, va rugam sa va respectati intre voi. Va atragem atentia asupra tonului vostru, chiar si in posturi, a modului prin care va manifestati ori a decentei. Jignirea unui membru va duce la excluderea persoanei raspunzatoare pentru acest lucru.

002. Evitati folosirea materialelor pornografice, a celor piratate si a spamului/reclamei interzise in general pe site-urile de suport. Nu va inspirati, va rugam, din posturile/conturile/personajele/codurile celorlalti membri, fara acordul acestora.

003. Adminii au dreptul de a va sanctiona in cazul in care o regula este incalcata. Va rog pe aceasta cale sa nu faceti insa presiuni la adresa lor, fie ca este vorba de inchiderea de topicuri, validari ori acceptul fiselor. De asemenea, este indicat, in cazul in care aveti o problema, sa ne contactati doar pe forum. Id-urile noastre de messenger ori cele de mail nu sunt destinate consultarii ori intrebarilor voastre.

004. Celelalte regulamente din categoriile forumului trebuie si ele respectate.

❤ ❤ ❤

    
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
Add Reply  
New Topic  Start Poll